Cautare

3831 de rezultate pentru "educatie fizica si sport tr severin" (4.03 secunde)
De la paranormal la fizica experimentala (Autor: ... FARCAS) Recent, pe platforma de intrebari si raspunsuri Quora, Luis Elizondo, fostul director al proiectului OZN - AATIP - de la Pentagon si actualmente directorul programelor speciale ale Academiei To the Stars, a raspuns pe larg la intrebarea:
La Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" s-a desfasurat, in perioada 13-14 iulie, Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, la care au participat peste 100 de edili locali din cele mai mari orase ale tarii, alaturi de membrii conducerii AMR si ministri si secretari de stat din cadrul mai multor ministere.
Aceasta varianta a proiectului de lege introduce si notiunea de munca prin agent de munca temporara, care se refera la munca prestata de un salariat temporar care a incheiat un contract de munca temporara cu un agent de munca temporara si care este pus la dispozitia utilizatorului pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia din urma.
Licitatia pentru castigarea UREX Rovinari va avea loc astazi, caiete de sarcini cumparand, printre altii, SC SUCCES NIC COM SRL, condusa de Nicolae Sarcina, Lucia Barzaceanu, economista la SC SUCCES, in calitate de persoana fizica, SC ROMINEX SA, condusa de fostul subprefect de Gorj, Eugen Valceanu, dar si SC LEXI STAR SRL.
Persoanele fizice ale caror afaceri au depasit 35.000 de euro pe an vor fi puse de Fisc sa plateasca la stat retroactiv taxa pe valoarea adaugata Toate persoanele fizice care au avut afaceri mai mari de 200.000 de lei in 2006 si de peste 35.000 de euro anual din 2007 incoace si nu au platit la stat TVA sunt bune de plata de anul acesta, cu tot cu majorari si penalitati, sustine seful Fiscului doljean, Eugen Calinoiu.
O firma care obtine profit plateste la stat impozit pe dividende de 16%, iar actionarii sau asociatii care primesc dividendele respective achita si ei 16%, la aceleasi sume. Aflati din GdS in ce cazuri impozitul respectiv este zero si ce cote de impozitare se practica in Europa.
Pana acum, unii au castigat impotriva Finantelor, dar Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat dreptate Fiscului in alte cazuri.
Pana acum, unii au castigat impotriva Finantelor, dar Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat dreptate Fiscului in alte cazuri.
Apel pentru salvarea sportului romanesc, adresat presedintelui, premierului si parlamentului Un grup format din 60 de fosti mari sportivi romani semneaza un APEL PENTRU SALVAREA SPORTULUI ROMANESC adresat presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, premierului Dacian Ciolos si Parlamentului Romaniei, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.
Rodica Florea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "La ultima editie a targului de cristale au mers bine cristalele mari, intre 10 - 20 kilograme si pomisorii bonsai.
Cum prevenim virozele si gripa Somnul, activitatea fizica si alimentatia echilibrata nutritiv sunt mai eficiente ca bulinele in lupta cu virusurile si bacteriile Intre 13 si 19 ianuarie, aproape 3.000 de constanteni au fost diagnosticati cu viroze si pneumonie, numarul acestora fiind in crestere cu 8% comparativ cu saptamana anterioara, a anuntat Directia Judeteana de Sanatate Publica Constanta.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? Cele 5 motive diferite care va ajuta sa petreceti o vacanta de neuitat Zilele astea discutam cu prietena mea si nu stiam ce sa alegem pentru vacanta de vara aceasta.
Oana Sorescu a devenit primul trainer in Tehnicile de Eliberare Emotionala EFT MR din Romania, in urma cursurilor si examinarilor care au avut loc in Brighton, Sussex, Marea Britanie, in perioada 1-3 aprilie 2016.
Licentiat in matematica si fizica, doctor in matematica si calculatoare, presedinte al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) din Romania, cu peste 25 de carti publicate (informatica, filosofia cunoasterii, despre extraterestri, OZN-uri etc.), autor al peste 1200 de articole, Dan D.
Titus Cristescu s-a nascut in anul 1944 si a absolvit un liceu (numit atunci Scoala Medie) din Calarasi in anul 1962, cand existau diferente semnificative fata de sistemul scolar de azi. Astfel, ciclul 1 primar (clasele 1 - 4) era separat pe sexe - baieti si fete;
Ziarul "Puterea" va prezinta documentul-dovada ca Mircea Geoana a planuit sa-si faca un nou partid. Presedintele Senatului si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani, la hotel Ramada pentru a discuta despre acest proiect politic, iar in cadrul reuniunii s-au impartit formulare pentru racolarea de membri.
Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Statele Unite ale Americii si Uniunea Sovietica. ... Aceasta agentie a Ministerului de Aparare (Department of Defense, prescurtat DOD) este condusa de oameni de stiinta, are o birocratie redusa, si are ca misiune:
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix’’, aflat la a 10 editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini.
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix‘‘, aflat la a 10-a editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini.
google-analytics.com